Ahmet Ağaoğlu destek istedi

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu taraftardan destek istedi.

Ahmet Ağaoğlu destek istedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Avrupa Ligi'nde Getafe ile oynanan karşılaşma sonrası kafileyle birlikte Trabzon'a döndü. Yolculuk boyunca teknik heyet ve futbolculara moral veren Ağaoğlu, taraftarlardan takıma destek olmalarını istedi.

Getafe maçı sonrası kafileyle birlikte Trabzon'a dönen Başkan Ahmet Ağaoğlu, hem maç sonu hem de yolculuk boyunca teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Ağaoğlu, bir mağlubiyetle yıkılmayacaklarını söyleyip kendilerine her zamanki gibi güven duyduklarını söyledi. Bu arada Ağaoğlu,bordo-mavili futbolseverlere seslenerek, "Bu süreçte en önemli şey camia ve taraftarın desteği. Taraftar desteği arkanızda olmadığı sürece, 3 ayaklı masanın tek ayağı hep eksik olacak. Taraftar desteğinin olmadığı camialarda başarı hayal oluyor" ifadesini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor