Ahmet Ağaoğlu çok merak edilen Newton ve Hüseyin sorusuna cevap verdi

Trabzonspor’da başkan Ağaoğlu geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonlukla ilgili o soruya cevap verdi.

Ahmet Ağaoğlu çok merak edilen Newton ve Hüseyin sorusuna cevap verdi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonlukla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu katıldığı programda "geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonluk sonrasında Newton ve Hüseyin’le çalışmasaydım dediniz mi?” sorusu üzerine “Acabalar üzerinden gidersek böyle bir şey söylemeniz mümkün” dedi.

Başkan Ağaoğlu, “Acabalar üzerinden gidersek böyle bir şey söylemeniz mümkün. Kaybedilen bir şampiyonluk var ve bunun bana göre 6-7 nedeni var. Bu nedenlerden biri de teknik heyet. Bana göre 2019-2020 sezonunda lig sıralaması takımların gerçek gücü oranında şekillenmedi. Farklı faktörler devreye girdi. Bunları dile getirdik ve 70 gün hak mahrumiyeti cezası yedik. O durumda Hüseyin’le değil de farklı biriyle o periyodun içine girseydiniz karşılaşacağınız sıkıntılar aynı olacaktı. Ekuban çok ağır geçirdi pandemiyi. Ateşi 40’a falan çıktı. Yeni yeni toparlanıyor. Buna rağmen haftada 3 maç oynayacaksınız diyorsunuz. Bunlar var. Lig 21 takıma çıktı Trabzonspor’un 32 Milyon TL gelir kaybı var. Sen nasıl kimsenin olurunu almadan buna evet dedin. Geçmişe dönük şu şöyle bu böyle olmasaydı diyebileceğiniz çok şey var” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor