Ahmet Ağaoğlu: "Çizgimizden sapmadık"

Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu: "Çizgimizden sapmadık"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun istifa ettiği iddialarını Hacısalihoğlu’nun ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu da yalanladı.

Ağaoğlu böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek “Hayri bey çok yorulduğunu söyleyerek iki gün izin istedi. İki gün kulübe gelmeyince bazıları istifa etti yazdı. İstifa diye bir şey yok. “ ifadelerini kullandı.

BU ÇİZGİDEN BİR MİLİM SAPMADIK

Ağaoğlu, camianın her zaman birlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizerek "Birlik dediğimiz şeyin hiçbir zaman bozulmaması gerekiyor. Bir maç kaybedildi diye karamsarlığa düşmenin anlamı yok. Bu maçı kazansak da şampiyonluk naraları atmayacaktık.  Gelirken şunu söyledik; her şart altında bu takım yarışacak. Bu çizgiden bir milim dahi sapmışlığımız yok. Hocaya ve profesyonel kadroya güvenimiz tamam. Bunu başarabilecek güçteyiz. “ dedi.

Ağaoğlu, kendisinin bazı yöneticilerle birlikte saf tuttuğunu ve yönetimde böylelikle görüş ayrılığı olduğu iddialarını yalanlayarak “ Böyle bir durumun olması mümkün değil. Başkan kimsenin yanında saf tutmaz, yöneticiler başkanın yanında saf tutarlar. Bu işin normali budur. Başkan kulübü yönetir.” şeklinde konuştu.

YENİLDİK DİYE HERŞEY BİTMEDİ

Başakşehir karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Ağaoğlu “Üç eksiğimiz vardı, bazı arkadaşlarımız da düşük performansta oynadı. Karşımızdaki takım da ligin en hazır takımı, Avrupa’da oynayan bir takım. Performansının altında kalan futbolculara bir eleştirim yok, bunlar doğal şeylerdir. Buı maçı kaybettik diye herşey bitmedi. “ ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor