Ahmet Ağaoğlu: "Bu statta kazandığımız 4. kupamız"

Trabzonspor başkanı Ağaoğlu maç sonu konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: "Bu statta kazandığımız 4. kupamız"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi;

“Bu aslında bu statta kazandığımız 4. Kupamız. Her şeyden önce güzel bir maç oldu. Hava şartları bu sene oynadığımız en sıkıntılı maçlardan birini yaşattı. Parmak’ın hafif bir sakatlığı var. Büyük bir ihtimalle 1 hafta falan oynamaz. En büyük endişem sakatlık olmasıydı diğeri de maçın uzamasıydı. Arkadaşlarımız ikği güzel golle gerekeni yaptı. Bu 6 ay arayla aldığımız 2. Kupa. Devamı da gelecek inşallah.

Beşiktaş açısından 1 hafta dinlenerek maça çıkacaklar. Dediğim gibi en büyük endişem maçın uzamasıydı Allah’tan oyuncularımız müsaade etmedi. Yorgunluk var bütün takımlarda. 3 günde bir maç var. 1 gün antrenman 1 gün dinlenme. Lig zorlu geçecek. Allah bütün takımların oyuncularını sakatlıklardan korusun. Kolay kolay fiziksel açıdan ligin sonunun getirilemeyeceği bir sezon. Beşiktaş maçı da Başakşehir maçından veya geçen haftaki Gençlerbirliği maçından farkı yok. Aynı ciddiyetle oynayacağımız bir mücadele.

Maç başlarken Göksel Gümüşdağ’a söyledim Visca’yı almışız, o da hayırlı olsun vermişiz dedi Birileri senaryoyu yazıyor. Başakşehir’deki hiçbir futbolcuyla ilgili bir girişimimiz olmadı."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler