Ahmet Ağaoğlu: Birleşme söz konusu değil!

Trabzonspor Başkan adayı Ağaoğlu Haber61'e konuştu

Ahmet Ağaoğlu: Birleşme söz konusu değil!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da kongrenin ilk ayağı bugün gerçekleştirildi. Kongrenin ardından başkan adayı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, ibra oylamasının ardından mevcut yönetimden Ali Rıza Egemen ile aralarında yaşanan küçük tartışmayla ilgili de konuştu.

İşte Ağaoğlu'nun açıklamaları;

Bir yanlış anlamadan kaynaklı gerginlik oldu. Bir arkadaşımızın, bazı arkadaşların ibra esnasında olmadığı gibi düşüncesi vardı yada baktığı yerde göremedi aslında ismini söylediği kişiler salondaydı. Sıkıntılı süreçler. Doğal bunlar. 

Genel kurula katılım düşük çok geniş bir katılımın olması lazımdı. burada mali konular tartışılıyordu ama olmadı. neticede yine de allah'a şükür sorunsuz bir mali genel kurul geçirdik. 2 ayrı başkan adayı var, birleşme söz konusu değil. Her iki başkan adayına da başarılar diliyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor