Ahmet Ağaoğlu: "Bir eleştiri yapılacaksa bana yapılsın"

Ahmet Ağaoğlu'ndan önemli açıklamalar.

Ahmet Ağaoğlu: "Bir eleştiri yapılacaksa bana yapılsın"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Bordo Mavili ekibin Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun maç sonu açıklamaları:

"Güzel bir maç oldu. Dar kadronun sıkıntıları. Alanya maçı bize yakışmamıştı. İyi bir galibiyet oldu ve buna ihtiyacımız vardı. Bizle alakası olmayan bir maçtı. Hemen akabinde Göztepe maçını kazanmamız akıllı oynayarak kazanmamız 3-1'lik galibiyeti getirdi."

"Oyuncularıma bireysel eleştiri yapılmasına karşıyım. Bir eleştiri yapılacaksa bana yapılsın. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Taraftar desteğini arkamızdan çekerse işte o zaman yere yapıştığımız gündür."

"Gerçek Trabzonspor bundan çok daha fazlası. Ne şartlarda mücadele ettiğimizi biliyorsunuz. Altyapıdan 3 oyuncu girdi maça. 5-6 altyapı oyuncumuzla Trabzonsporlu Sosa, Rodallega, Novak, Ekuban, Anthony ile yola devam ediyoruz."

"Çok önemli bizim için maç. Kupada finale kadar yürümemiz lazım. Ümraniye maçı asla hafife alınmaması lazım. 1. ligde takımların neler yaptığını görüyoruz ve özellikle kupa maçları çok enteresan maçlardır. Dünyanın neresinde olursa olsun 2.lig ve 1. lig takımlarının Süper Lig takımlarına kök söktürdüğünü görebiliyoruz. Onun için bu kupa maçı bizim için çok önemli."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler