Ahmet Ağaoğlu başkan mı oluyor? Kulislere düşen flaş iddia

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ismi ortaya atıldı.

Ahmet Ağaoğlu başkan mı oluyor? Kulislere düşen flaş iddia

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için adaylar çalışmalara başlarken gözler 4 büyüklerin destek vereceği adaya çevrildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin TFF Başkanlığı için uzun zamandır çalışmalar yaptığı ifade ediliyor.

Galatasaray’dan destek aldığı ifade edilen Çebi için Trabzonspor’un da olumlu baktığı iddia edildi. Ayrıca Çebi için alt lig takımlarının da bir kısmının ikna olduğu belirtildi.


FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ ATAK
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un hedefinin ise bir önceki Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) Başkanı ve Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu TFF başkanlığını desteklemek olduğu iddia edildi.

Yeniçağ’da yer alan iddiaya göre; Trabzonspor cephesiyle görüşmeler yapıldığı ve bu görüşmelerde Ağaoğlu’nun aday olması halinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın da destekleyeceği ifade edildi. Fenerbahçe’nin Galatasaray ve Beşiktaş tarafından alınan ortak kararla belirlenecek bir adayın TFF başkanı olmasını istemediği de yazıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor