Ahmet Ağaoğlu: "Avantajlıyız"

Ahmet Ağaoğlu maç sonu konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: "Avantajlıyız"

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu karşılaşma ile ilgili olarak, "İyiydik. Rakibi baskı altında tuttuk. Özellikle ikinci yarıda. Skor gelince maç rahatladı. AEK daha lig maçı oynamamış. Güzel turu getirecek bir skor. Ama oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. İyi bir skor almasaydık Prag maçındaki skorların anlamı olmayacaktır. Avantajlıyız. UEFA Avrupa ligi bizim için önemliydi. Trabzon’daki maçı da geçip iyi bir grupta Avrupa’da yolumuza devam ederiz. Allah inşallah Şampiyonlar ligini de nasip eder." dedi.

Kaçan penaltı ve direğe takılan toplarla ilgili sorulan soru üzerine Ahmet Ağaoğlu, "Kale dururken neden direğe vuruyoruz ki. Atacaksın. AEK 1-0 galip başladı neredeyse.. Ama oyunu sonuna kadar kovalayan bir yapıya büründü takım. Hissediyordum hissettiğimiz bir adım önünde oldu.  Ekuban Sörloth’un 3 maçta attığını attı. Gol açısından Trabzonspor’un sıkıntısı yok. Yiyoruz Yemememiz lazım. Bu kadar gol atarken 1-2 tanede ye yani. Oda olur." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor