Ahmet Ağaoğlu: Adaletsizlikler, haksızlıklar...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, final maçının ardından konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Adaletsizlikler, haksızlıklar...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Kupası'nın kazanılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Biz sadece onların sahada rahat oynamalarını sağlamaya çalıştık. Biz sadece yönetim olarak onların önünü açtık. Bunu hakaettiler daha fazlasını da hakettiler. Sadece kupa özelinde konuşmak istiyorum. Futbolcu kardeşlerimiz, camiamız taraftarlarımız doyasıya kutlasınlar. Sezon içerisinde bazı sıkıntılar oldu özellikle federasyonun aldığı bir karar var. Ama bu akşam kupayı konuşmak istiyorum. O kararla ilgili konuşma hakkımı bir iki gün sonraya ayırıyorum.

Her şeye rağmen Trabzonspor mücadelenin takımı, haksızlıklara karşı savaşmanın takımı. O nedenle aldığımız kupa da çok mühim. Trabzonspor adaletsizliğe karşı olmanın sembolü olmuştur.

Camiamıza hayırlı olsun. Takımdan bekledikleri sonuç belki bu değildi ama her iki platformda da çocuklar mücadele ettiler. Bu kupayı da onun tesellisi olarak kabul ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizi de kutluyorum. Şimdi önlerinde 10 günlük bir tatil var.

Bizim yönetim olarak görevimiz bu. Çok kötü bir tablo ile aldık bu net. 6. Sırada aldığımızda takımı sürdürülebilir bir başarı ve şampiyonluk söylemi için 3-4 sene ve her yıl zirve yarışı dedim. Biraz kendimizi erken yarışta bulduk. Hazırlıksız olduk. Haksızlıklar adaletsizlikler ve emeğe saygısızlığın olduğu bir ortam var.

Trabzonspor geçen sezon 2 Milyon Lira, ben de başkan olarak 350 bin Lira ceza ödedim bakalım bu geceden sonra ne gelecek.  Taraftarımız “Bize haksızlık yapılıyor” diyor. Bize hep haksızlık yapıldı. Kimse bize altın tepside bir şey sunmadı. Biz bu sistemin sıradışı takımıyız. Eminim ki can sıkıyoruzdur. Sempatik gelmiyoruzdur böyle de olmaya devam edeceğiz.

Bu arada Hüseyin hocamıza da ayrıca teşekkür ederirm. Kupa maçları onunla başladı ancak final maçına çıkamadı. Hüseyin Hoca başladı Eddie hoca bitirdi bu başarı onların. Emeği geçen herkese her çalışana teşekkür ediyorum. Aslan payı futbolcularımız ve teknik heyetimizin.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor