Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Burak ve Onur affı gündemde mi?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Burak ve Onur affı gündemde mi?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor 74. Olağan Kongresi, Hayri Gür Spor Salonu’nda devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu salona gelerek 4. Sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından Haber61 canlı yayınına katılan Ağaoğlu, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın affı konusunun gündeme gelip gelmediği konusunda açıklama yaptı.

Bu tür şeyler yönetim kurulu kararıdır diyen Ağaoğlu “Bu tür şeyler yönetim kurulu kararıdır. Yönetimin verilmiş bir kararı var. Uygulanan bir karar var. Yönetimin vereceği kararları başkanın telaffuz etmesi yönetimi yönlendirmedir. Bizde böyle bir şey yok. Yönetime böyle bir şey gelmedi. Trabzonspor ciddi bir kulüptür ve kurumdur. Sportif disipline, spor etik ve ahlakına sadık bir kulüptür. Bunun içinde kulübün başkanı da vardır, malzemeci de vardır. Yönetim kurulu kararı verdiği zaman herkesin haberi olur. Ahmet Ağaoğlu yönlendirilemez. Ahmet Ağaoğlu kulübün doğruları doğrultusunda çalışır. Trabzonspor gerçeği vardır. Herkesin bu gerçeği analiz etmesi lazım. Kulübün prensipleri ve doğrultuları doğrultusunda hareket ederiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor