Ahlaksızlığın zirvesine çıktılar! Hayko Cepkin'in bateristinden Trabzon'a ağır küfür ve hakaretler

Hayko Cepkin'in bateristi Berkay Yıldırım, Trabzon ve Trabzonspor'a hakaretler yağdırdı.

Ahlaksızlığın zirvesine çıktılar! Hayko Cepkin'in bateristinden Trabzon'a ağır küfür ve hakaretler

Sanatçı Hayko Cepkin'in bateristi olan Berkan Yıldırım'ın, sosyal medya üzerinden Trabzon ve Trabzonspor'a yönelik hakaret ve küfür içeren paylaşımı tepki topladı.

X hesabından paylaşımda bulunan Berkay Yıldırım, "Bak sen yaa... Arap **** yalamaktan arta kalan zamanlarında da futbol teröristliği yapıyorlar. Ama Fenerbahçe böyledir. Sen anlam yüklersin, şampiyonu biz belirleriz dersin, sezonun en önemli maçı dersin, maç boyu bütün çirkeflikleri yapıp, tedavi gören oyuncuya yabancı madde atmak gibi bir ***** evlatlığını bile yaparsın... Sonra Fenerbahçe gelir bi koyar... Ananın ****** gidersin. Hadi ******* gidin şimdi, şerefini ******** teröristleri sizi" ifadelerini kullandı.

Berkay Yıldırım'ın, Trabzon ve Trabzonspor'a dair hakaret ve ağır küfür içeren söylemleri büyük tepki topladı. Öte yandan sosyal medyada çok sayıda Trabzonlu ve Trabzonsporlu hesap kullanıcıları, Berkay Yıldırım için soruşturma başlatılması yönünde paylaşımlarda bulunuyor.

berkay-yildirim.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor