Ağaoğlu’nun isyanı: Her çıkan habere neden inanıyorsunuz

Ağaoğlu, Burak dedikodusunun yayılmasına ve inanılmasına kızdı

Ağaoğlu’nun isyanı: Her çıkan habere neden inanıyorsunuz

Trabzonspor’da Bursaspor maçında oyundan alınırken teknik heyete ve taraftara tepki gösteren Burak Yılmaz’a 500 Bin TL para cezası verilmesine karar verildi. Kararı Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıkladıktan sonra resmi siteden de duyuru yapıldı ve Burak Yılmaz’ın ayrıca özür dileyeceği bildirildi. Ancak karar öncesinde yaşananlar Başkan Ağaoğlunu kızdırdı.

BAŞKAN KIZDI

Burak konusu bu şekilde gelişirken karar açıklanmadan önce yaşananlar başkan Ağaoğlu’nu çok kızdırdı. Henüz yönetimin toplantısı bitmemişken bazı kaynaklardan “Burak’ın sözleşmesi feshedildi” iddiaları son dakika haberi olarak geçilmeye başladı. Haber sorgulanmadan ulusal ve yerel medyanın büyük çoğunluğu ile taraftarlar sosyal medyada bu gelişmeyi olduğu gibi aktararak yaydı.

Bu sırada Haber61’e konuşan Ahmet Ağaoğlu da Burak gerçeğini anlattıktan sonra yönetimden herhangi bir bilgi almadan dedikodu üzerine haberi yayanlara ve buna inanan taraftarlara sitem etti. Ağaoğlu “Bu haberleri kimler çıkarıyor? Her çıkan habere nasıl ve neden inanılıyor?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kulüp yöneticilerinden hiçbir bilgi almadan, herhangi bir açıklama alma gereği duymadan bu iddiaya balıklama atlayan basının büyük kesimi sınıfta kaldı.  

Haber61 ise doğru bilgiyi aktarma adına önce asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ardından da başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan alınan resmi açıklamalarla okurlarını bilgilendirdi. 

burak
 

burak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor