Ağaoğlu’ndan Trabzonspor’u hedef alanlara kapak: Olur olmaz konuşan herkese cevap vermeyiz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Avrupa Ligi2nde oynanacak olan Monaco karşılaşması öncesinde açıklamalar geldi.

Ağaoğlu’ndan Trabzonspor’u hedef alanlara kapak: Olur olmaz konuşan herkese cevap vermeyiz

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu maç özelinde konuşurken, son zamanlarda Süper Lig’de bordo mavili ekip üzerinde oluşturulmaya çalışılan algılara da yanıt verdi.

Ağaoğlu “Olur olmaz konuşan herkesin söylediğine cevap vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu şöyle konuştu.

Karşılaşmanın bir kere zor olacağı kesin. Netice itibariyle Monaco ile oynuyorsunuz. Liglerine iyi başlayamamışlardı ama art arda galibiyet alarak yukarılara doğru tırmandılar

Yanılmıyorsam onlar da liglerinde 5. sıradalar biz de ligimizde 5. sıradayız.

Zorlu bir mücadele olacak. Bizim buradan puan yada 3 puanla ayrılmamız lazım.

FUTBOL KAĞIT ÜZERİNDE OYNANMIYOR

Futbol kağıt üzerinde oynanmıyor, yeşil sahada oynanıyor. 90 dakika hakemin bitiş düğdüğü çalana kadar hiç bir şeyin belli olmadığı güzel bir oyun.

Futbolun güzelliği de burada.

Sakatlıklar bizi lig başından itibaren olumsuz etkiledi. Bir de milli maçlar dolayısıyla bazı oyuncularımızdan yoksun olarak hazırlık sürecini geçirdik. O da bizim için bir dezavantajdı.

Hazırlık kampına yetişemeyen oyuncuları da olumsuzluk olarak değerlendirebiliriz ama en önemlisi şampiyonluk sonrası sendromu. Biz bunu çabuk atlattık gibi geliyor.

HATA YAPIYORLAR

Trabzonspor'un çekilmek istendiği tartışma ortamı hakkında da konuşan Ağaoğlu "Futbol artık öyle oynanmıyor bunu bilsinler. Bu şekilde konuşarak da bir şey elde edemezler.

Hiç bir şekilde bu polemiklerin içine girmeyeceğiz, bizim şampiyonluk kutlamalarındaki Demet Akalın'ın şarkısını uyarlarsak duymuyoruz, ilgilenmiyoruz, hiç bir şekilde ilgimizi çekmiyor.

Bana hep şunu söylüyorlar "neden cevap vermiyorsun diye... Trabzonspor başkanlık mevki ağır bir mevkidir. Öyle olur olmaz konuşan herkesin söylediğine cevap verebileceğimiz bir yerde oturmuyoruz.

Benim sorumluluğum takımı bulunduğu noktadan en uç noktaya taşımak. Biz bu diyalogların içine girersek hayatımızın hatasını yapmış oluruz. Bizi bu ortamın içine çekmeye çalışanlar da bilsinler ki çok büyük hata yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor