Ağaoğlu'ndan Sörloth ve şampiyonluk açıklaması

Ahmet Ağaoğlu: Taşlar yerine oturdu, şampiyonluk mücadelesi vereceğiz

Ağaoğlu'ndan Sörloth ve şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth transferi ve şampiyonluk söylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sörloth ile ilgili açıklamalarının kamuoyunda farklı algılandığını belirten Ağaoğlu 'Sörloth ile ilgili açıklamalarım net olmasına rağmen farklı algılandı. Net olarak Leipzig'in bu konu hakkında bir kararı olmadığını söyledim. Oyuncunun isminin bu kadar sık gündeme getirilmesi o kulübe saygısızlık oluyor. Benim tahminim daha 2-3 haftalık bir süreç var. Kulüp önümüzdeki sezon planlamasını yaptıktan sonra hangi futbolcularla devam edecek, hangi futbolcuları kiralık gönderecek ya da hangi futbolcuları satacak karar vermesi lazım. Fotoğraf biraz daha netleştikten sonra farklı şeyleri konuşabiliriz ama bugün değil. Biraz daha sakin olalım.” dedi.

Gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi vereceklerinin altını çizen Ağaoğlu “Asla taraftarı mutlak şampiyonluğa kilitlememek lazım. Burada bir mücadele verilecek ve adı şampiyonluk mücadelesi. Bu mücadelenin olması için bazı taşların yerine oturması lazımdı. Şuanda o taşlar yerinde. Trabzonspor’un önümüzdeki sezon vereceği mücadele şampiyonluk mücadelesi.” İfadelerini kullandı.

Beinsports


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor