Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması! Gündemde mi?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması! Gündemde mi?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haberglobal'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Merak edilen soruları yanıtlayan Ağaoğlu, eski gol kralı Alexander Sörloth'un bordo mavili takımın gündeminde olup olmadığı sorusunu da yanıtladı.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Sörloth’un dönüşü gibi bir şey şuan için yok. Zaten Real Sociedad’ın elinde opsiyon var. Nisan ayına kadar da onu oradan almak mümkün değil.
Trabzonspor’un şuanki yapısına bakarsanız ilerdeki futbolcuların hepsi skora katkı yapan oyuncular. Djaniny mesela izlemenin önerdiği fırsat transferi. Arabistan’ın ilginç bir yapısı var. Dünya para verip alıyorlar 2-3 ay oynuyor sonra bütün alacaklarını verip gönderiyorlar. Dünyanın bonservis parasına gidip sonra bedavaya Trabzonspor’a geldi. Trabzonspor tek bir santrafora bağlı olarak da oynamıyor.  Sörloth’u özleyebilirler ama bu oyun yapısı içinde aynı rakamlara ulaşabilir mi bilmiyorum. Avcı hocamız hiçbir şekilde disiplinden taviz vermiyor. O da Karadenizli nasıl böyle çıktı bilmiyorum ama 90+2’de bile sabırlı oynuyor.

Açıklamaların tamamı için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor