Ağaoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi sözleri: Bir heyecanım yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonlar Ligi açıklaması geldi.

Ağaoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi sözleri: Bir heyecanım yok

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu şampiyonlar Ligi açıklaması yaptı.

Ağaoğlu Şampiyonlar ligi'ne katılmanın bir yıllık maaş bütçesine denk geldiğini belirtti.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle heyecanlı mısınız" sorusuna Ahmet Ağaoğlu, "Orada bir play-off oynanacak öncelikle onu geçmemiz lazım. Hedefleri yakaladığınız zaman o heyecanınızı, mutluluğunuzu yaşayabilirsiniz ama Şampiyonlar Ligi’ne gidiyoruz diye gerçekten bir heyecanım yok. Zaten bu iş 4 senedir yapmış olduğumuz planların doğal bir neticesi. Hatta orada biraz da şanssızlığımız var. İlk defa bu sene ön eleme ve play-off var. Geçtiğimiz sene Beşiktaş direkt gitmişti mesela. İki türlü heyecan söz konusu" cevabını verdi.

"1 YILLIK MAAŞ BÜTÇESİ"

Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek gelire değinen Ahmet Ağaoğlu, "Orada güzel bir para var. Neredeyse gruplara kaldığınız zaman elde etmiş olduğunuz bütçe Trabzonspor’un 1 yıllık maaş bütçesi. Oradan alınacak para ile ben 1 sene oyuncuların parasını nereden ödeyeceğimi düşünmeyeceğim. Sportif yönden ise takımın, oyuncuların değerine değer katmış oluyorsunuz. Takımınızın ve kulübünüzün piyasa değeri yükseliyor. Finansal olduğu kadar sportif tarafı da var. Burada heyecandan ziyade inşallah play-off maçını kazasız belasız bir şekilde atlatır ve gruplara kalırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor