Ağaoğlu'ndan mağlubiyet yorumu: Şampiyonluk rekordan daha önemli

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceliklerinin rekor kırmaktan ziyade şampiyonluk olduğunu söyledi.

Ağaoğlu'ndan mağlubiyet yorumu: Şampiyonluk rekordan daha önemli

Süper Lig’de önceki gün karşılaştığı ve 3-2 yenildiği Çaykur Rizespor’u mağlup etmesi durumunda 73 puana ulaşıp lig tarihinde en çok puan topladığı 1995-96 sezonunun 30. haftasındaki performansını tekrarlamayı amaçlayan Trabzonspor  bunu gerçekleştiremezken Başkan Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk özleminin giderilmesinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Ağaoğlu, “Rekorlar kırılmak için vardır ve hep böyle olacaktır ama şampiyonluk hepsinden çok daha önemli. Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçta rakibin direncinden çok eksiklerimiz ve hava koşulları etkiliydi. Bu nedenle bu maçı sadece yol kazası olarak değerlendiriyoruz” dedi.

"Son viraja gidiyoruz"

Ligin sonu yaklaştıkça şampiyonluk baskısının daha da arttığını belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, hedeflerine ulaşacaklarını tekrarlarken, bu zamana kadar elde ettikleri başarıların rekorların egale edilmesi ve kırılması adına önlerine yeni hedefler koyduğuna da dikkat çekerek, “Milli aradan sonra son viraja giriyoruz. Önemli rakiplerle zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşamış olsak da bu dönemi iyi atlattığımızı düşünüyorum. Milli aradan sonra sakatlarımızın önemli bir bölümü geri dönecek. Başta da belirttiğim gibi bizim için şampiyonluk her şeyden önemli ve ilk ve tek arzumuz bunu başarmaktır” ifadelerini kullandı.

Yenişafak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor