Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması: Ciddi düşüncesi olan...

Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması geldi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bayramlaşma töreninin ardından dikakt çeken açıklamalarda bulunurken Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarını da yanıtladı.

Ağaoğlu, Beşiktaş'ın Trabzonspor'a resmi bir teklif yapmadığını söyleyerek " Futbolcularımızı isteyen kulüp, kulübümüzle resmi olarak iletişime geçmek zorunda. Ben hiç bir yetkisi olmayan insanla irtibata geçmem. Burak Yılmaz, Sosa, Yusuf, Abdulkadir... Bu futbolcular Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcularıdır. Onlarla ilgili bir düşüncesi olan varsa kulübe ulaşır. Burada bir algı operasyonu var "Ödeme zorluğu içindeki Trabzonspor" deniyor. Bakın Trabzonspor Burak Yılmaz'ın parasını ödeyemiyorsa hiç bir kulüp ödeyemez. Bunun altını çiziyorum. Her oyuncumuzun bir maliyeti var bu maliyetin altında hiç bir oyuncumuz gidemez. En azından bu yönetim olduğu sürece... Spor ahlak ve etiği neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorundadırlar. Düşüncesi ciddi olan varsa Trabzonspor ile irtibata geçer. Ciddi olan biri olduğunu da düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor