Ağaoğlu'ndan Başakşehir'e taş!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir'e gönderme yaptı

Ağaoğlu'ndan Başakşehir'e taş!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu uzun süredir süren sessizliğini bugün çıktığı Trtspor canlı yayınında noktaladı.

Bir çok konuda merak edilen sorulara yanıt veren Ağaoğlu konuşmasının arasında şampiyonluk yarışı verilen Medipol Başakşehir'e de göndermede bulundu.

Ağaoğlu, kadro derinliği konusunda sıkıntı yaşadığını anlattığı sırada Başakşehir'i örnek göstererek onlar gibi bir gelir sahip olmadıklarını dile getirdi. Başkan, taraftar farkına rağmen o kadar büyük sponsor gelirlerine sahip olunamadığına dikkat çekti.

Ağaoğlu "Kadro zafiyetimiz var evet derinlik sıkıntısı var. Ama benim 16 Milyon Euro takım bütçem var. Bunu aşamam. Başakşehir’in gelirleri yüksek onlar yapıyor. Taraftarım var ama o kadar büyük reklam gelirlerim yok. 50 Milyon Euro’luk bütçeli takım var karşımızda. Bir de işin bu tarafına bakalım. Biz ne yaparsak yapalım böyle bir bütçemiz yok."  dedi.

Ağaoğlu ayrıca kulüplerin sağlam maddi tablolara sahip olması için oyuncu satmak zorunda olduğunu anlattığı kısımda da Başakşehir'e taş attı. Ağaoğlu " Ya oyuncu satacaksınız ya da çok yüksek rakamlarla nasıl olacaksa sponsorluk sözleşmeleri imzalayacaksınız. Karşılıksız gelir elde edeceksiniz. Bunu bazı kulüpler çok iyi yapıyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun işaret ettiği kulübün Başakşehir olduğu net şekilde anlaşıldı. Bilindiği üzere taraftarı olmayan belediye kulübü son sezonlarda yüksek sponsor gelirleri ve uçuk transferleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

ağaoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor