Ağaoğlu’ndan Ali Koç’a gönderme: Saygı göstereceksiniz!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Fenerbahçe başkanı Ali Koç’a gönderme geldi.

Ağaoğlu’ndan Ali Koç’a gönderme: Saygı göstereceksiniz!

Trabzonspor Divan Genel Kurulu bugün gerçekleşti.

Divan Genel Kurulu’nda söz alan Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ferenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’a yenildikleri maç sonrası yaptığı “Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum. Biz şampiyon o-la-ca-ğız! Bunu yazın kafanıza. “ ifadelerine gönderme yaptı.

Ağaoğlu “Trabzonspor şampiyonluk mücadelesinin içinde olacak dedik ama asla biz şampiyon olacağız demeyeceğiz. Bu rakiplere saygısızlıktır, rakibe saygı göstereceksiniz. A Takımıyla nasıl mücadele ediyorsanız B takımıyla da öyle mücadele edeceksiniz. Maç maç gideceğiz. Her maç bizim için çok önemli. Hepsine aynı ciddiyetle hazırlanıp, oynayıp yolumuza devam edeceğiz. Camianın kenetlenerek bu mücadeleyi 13 ve 13. Oyuncu olarak birlikte vermemiz gerekiyor. Ben bu talebimizin heyecanla karşılanıp hassasiyetle hareket edileceğinden şüphem

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor