Ağaoğlu’ndan Abdulkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamlaarda bulundu.

Ağaoğlu’ndan Abdulkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Abdulkadir Ömür’ün idmanlara Burak Yılmaz’a verilen ceza nedenşyle çıkmadığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Çok dar bir bakış açısı diyen Ağaoğlu “Maçta sakatlandı çıktı. Salonda çalışıyor. Maçtan önce 15 gün Antony’de çıkmıyordu. Kamil Ahmet 6 aydır yok. Bunlar kimlere tepki gösteriyor. Abdülkadir’e bu söylentiler zarar verdi. Bundan uzak tutabilmek içinde herkes yoğun bir çaba sarf ediyor. Trabzonspor biraz irtifa kazanmaya başladığı zaman bu tür sıkıntıları göğüslemek zorunda kalacağını biliyoruz.” ifadelerini kullandı

Kulüple alakalı olarak ince ve farklı hesapları olan insanlar var diyen Ahmet Ağaoğlu “Hesabınız varsa bunu kişiler üzerinden görmeyin. Kişiye atılan iftira kul hakkına girer. Burada Abdülkadir’e zarar verirsiniz. O çocuk daha 19 yaşında.” sölerini kullanarak çıkan haberlere tepki gösterdi.

Bir gazetede çıkan o iddanın doğru olmadığını Haber61 böyle duyurmuştu;

abdüş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor