Ağaoğlu’dan Uğurcan’ı eleştirenlere sert çıktı: Farklı sıfatlar bulabilirim onlara!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan Çakır açıklaması geldi.

Ağaoğlu’dan Uğurcan’ı eleştirenlere sert çıktı: Farklı sıfatlar bulabilirim onlara!

Haber61 - Özel Haber / Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen Divan Kurulu sonrası Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu. Milli Takımı, İtalya karşısında yaptığı kurtarışlar ile fark yemekten kurtaran Uğurcan Çakır’ı eleştirenlere sert sözlerle tepki gösteren Ağaoğlu “ Bunlar asla futbolun ilerlemesi Milli takımın farklı noktaya gelmesi gibi hedefleri olan insanlar değiller.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu “Uğurcan Çakır konusunda eleştirenlerin sayısı fazla değil. Diğer taraftan o insanlar spor yorumcusu falan da değil. Farklı sıfatlarda bulabilirim onlara. Ama ne diyelim ki Trabzonspor başkanıyım o nedenle müsaade etmiyor kullanmama. Amaçları farklı, yapılar farklı, beklentileri farklı. Bunlar asla futbolun ilerlemesi Milli takımın farklı noktaya gelmesi gibi hedefleri olan insanlar değiller. Bunları n sayısı 3-5’i geçmiyor. Ama bunların algısıyla hareket eden futbol sevdalıları var onları tenzih ediyorum. Benim gözünde hiçbir değeri olmayanların Uğurcan’ın futbol yeteneğini kapasitesini anlayabilmeleri için dünyaya yeniden gelmeleri lazım. Önlerindeki süre buna yetmez, gidip tekrar gelmeleri lazım kendilerini yetiştirip öyle bakmaları lazım.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısının tamamını izlemek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor