Ağaoğlu: "Zaman lehimize işliyor"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer konusunda Haber61 TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "Zaman lehimize işliyor"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Meydan'da bulunan Passolig gişesinde taraftara kombine satarken Haber61 TV'nin de sorularını yanıtladı.

Yusuf Yazıcı'ya Lille'in teklifi konusunda açıklamalarda bulunana Ağaoğlu gülümseten bir cevap verdi. Ağaoğlu, "Son aldığım duyumlara göre Lille Başkanı kağıt 5 Euro'ları yapıştırmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ağaoğlu, "Gaston Campi transferi ile Mehmet Yiğit alp Bey ilgileniyor. Kendisi transferi çok yakınen takip ediyor. Bugün ya da yarın Türkiye'ye gelmesi söz konusu. Geliyor." ifadelerini kullandı.

ZAMAN LEHİMİZE İŞLİYOR

"Aceleci olamaya gerek yok, herşey planladığımız gibi gidiyor. Zaman özellikle maddi açıdan bizim lehimize işliyor. Biz gereğini yapmaya devam ediyoruz. Aslan gibi üç tane golcümüz var. Muhammet var, Salih var... Her ne kadar penaltı kaçırsa da Caleb Ekuban var... Bir forvet oyuncusu kadar iyi gol atma yeteneğine sahip Nwakeme var..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor