Ağaoğlu: “Yüzünü bile hatırlamadığımız oyunculara ödeme yaptık’’

Başkan Ağaoğlu’ndan, Haber61 yazarı Turgay Beşyıldız’a ilginç açıklamalar…

Ağaoğlu: “Yüzünü bile hatırlamadığımız oyunculara ödeme yaptık’’

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı, takımının Kranjska Gora kampını ziyaret ettiğinde, yazarım Turgay Beşyıldız ile kamp yapılan otelin bahçesinde yaptıkları ayaküstü görüşmede “Yaptığımız tüm ödemeleri camiamızla paylaşacağız. Her şey açık ve net olacak’’ dedi.

"Trabzon’dan ayrılalı yıllar geçen Cardozo’ya bile 700 Bin Euro ödedik. Doğru kişiye mi para ödüyoruz? diye de tekrar incelemek zorunda kaldığımız oyuncular oldu” diyerek, biraz da konuyu espri yaparak paylaşan Ağaoğlu “Parasının ödenmediği futbolcuların içinde inanır mısınız, daha ismini ve yüzünü hatırlayamadıklarımız var. Acaba doğru kişiye mi para ödüyoruz. Yanlış kişiye mi para ödüyoruz diye sormadan edemedim. Bunlar büyük paralar, insan şaşırıp kalıyor” diye konuştu.

Takımın kamp yaptığı otele gelen ve ziyaret sonrası aynı akşam uçağıyla Lubinya’dan İstanbul’a dönen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yazarımız Beşyıldız’a ayaküstü de olsa ilginç açıklamalarda bulundu. 

Önceki gün çıktığı bir televizyon programında kulübün futbolculara ve menajerle ve resmi kurumlara piyasaya ödediği borçlardan da bahseden Ağaoğlu, “Biz kulübün içinde bulunduğu durumu ve nelerle uğraştığımızı artık daha yakından gördük ve gösterdik. Eski yöneticilerden bile arayanlar oldu. ‘Orası bizim yatak odamızdı neden paylaştın sevgili başkan’ diye sitemler edildi. Yatak odası diye bir şey kalmadı ki paylaşayım” ifadelerini kullandı. 

Ağaoğlu, “Kulüp kötü durumda. Bize de soruyorlar ne yapıyorsunuz? diye. İşte bizde açık açık gösteriyoruz. Ben iki gündür uyku uyumadım. Takımın kamp yaptığı otele geldim. Futbolcularla görüştüm, moral verdim. Bir kaç saat durduktan sonra da bildiğiniz gibi akşam döneceğim. Bırakın burada gezmeyi, daha uyumaya vaktim olmadı” dedi. 

Başkan Ağaoğlu, özellikle futbolu bilen yönetici arkadaşlarla çalışmanın da çok güzel ve güvenilir bir duygu olduğunu ve bunun herkese ve her başkana nasip olmayacağını da dile getirirken, “Değerli arkadaşlarımız var yönetimimizde. Onları gerçekten çok seviyorum. Hepsi kendi alanında koşturuyor kulüp için.. Bu arkadaşlarla birlikte olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, hiç birini de her hangi bir beklentisi yok. Hepsi bizim gibi sevdalı” dedi. 

‘’Bizimle takımın iyi yerlere gelmesi için iki-üç yıl sabredin“ cümlesini de vurgulayan Ağaoğlu, 

‘’Yeni transferimiz burada, üstte odasında dinleniyor” diyince şaşırdık. Ağaoğlu tebessüm ederek şöyle devam etti: “Yeni transferimiz kim biliyor musunuz? Sosa… Bazı problemler vardı, geçen sezondan. Uzun uzun konuştuk, dertleştik. Kendine göre haklı. Bize göre de haklı. Problemlerinden dolayı geçen sezon tamamen kendisini futbola veremediğini söyledi. Kendisini de bunu söylüyor zaten, futbol hayatımda en kötü sezonumu geçirdim diye. Ancak şu an kendisini çok iyi ve moralli hissediyor ve yeni sezona hazır. Sosa’yı böylesine istekli arzulu ilk defa duydum ve gördüm. Problemleri çözülmüş kafayı tamamen rahatlatmış görünüyor. Ondan çok şey bekliyoruz. Camia olarak inanıyoruz, güveniyoruz.”

Yüklü miktarda ödeme gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Ağaoğlu, “Parasının ödenmediği eski futbolcularımızın içinde inanır mısınız daha yüzünü ve ismini hatırlayamadıklarım var. Acaba doğru kişiye mi para ödüyoruz diye sormadan edemedim kendi kendime... Douglas diye bir futbolcu vardı. Bizde oynadı mı oynamadı mı belli değil ama halen daha borcumuz var. Çok şükür ödedik ve bitti. Böyle bir tabloyla karşı karşıya kaldığımız için ben çok üzüldüm. Trabzonspor gibi büyük bir camianın böyle tür sorunları kısa sürede halletmesi lazım. Bu tür sorunlarla bu kulübün yeniden karşılaşmaması için, transfer bütçelerinden sorumluluğa kulüp yönetimlerini sorumlu tutmalı, o zaman herkes ayağını yorganına göre uzatır ve kulüp bütçeleri bu ülkede dibe vurmaz” ifadelerini kullandı. TB


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor