Ağaoğlu: Yönetimde çok güçlü isimler olacak

Ağaoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu: Yönetimde çok güçlü isimler olacak
 Trabzonspor'un 7-8 Nisan tarihinde yapacağı olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'daki yöneticilik görevinin ardından uzun zamandır Golf Federasyonluğu başkanlığı görevini yürüten Ağaoğlu özellikle ürkütücü olan mali tablonun kendisini korkutmadığını el ele vererek çalışarak sabrederek bu işin üstesinden gelebileceklerini söyledi.

Ahmet Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde Trabzon'da geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını belirterek, "Bizim herşeyden önce camiamızın ve taraftarımızın sabrına ihtiyacımız var. Benim taraftarımızdan ilk isteğim bu. Hayal kurmayalım. Camiamızın ve taraftar sabrı ancak bizi hedefimize ulaştırabilir" dedi.

Uzun zamandır camianın önemli isimleriyle istişareler yürüttüklerini belirten Ağaoğlu, "Allahın izniyle el ele vererek bu zorlu sürecin üstesinden geleceğiz. Mali durum ortada. N'apalım, uzaktan ateşi mi seyredeceğiz, Evelallah bu ateşi söndüreceğiz. Bu bir süreç meselesi, Bunun için lütfen önce sabır diyoruz. Trabzonspor için hedefimiz ve hayallerimiz büyük" dedi. 

Aağoğlu adaylığını açıklamasının ardından camiadan art arda gelen destek açıklamalarına da teşekkür ederek, "Çok önemli isimlerden çok güzel mesajlar aldık. Camiamızın gösterdiği bu teveccühde bizi bir hayli sevindirdi, umutlarımızı artırdı. Zamanımız dar. işimiz zor ama moral motivasyonumuz yerinde. . Yönetimimizde çok güçlü ve güzel isimler olacak, yakında bunları duyarsınız" açıklamasını yaptı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler