Ağaoğlu yıldızları gönderecek mi? Açıkladı

Trabzonspor Başkanından dikkat çeken açıklamalar

Ağaoğlu yıldızları gönderecek mi? Açıkladı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da bugün gerçekleştirilen kongre sonucunda yeni başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu merak edilenlere yanıt verdi. İşte o açıklamalar;

Yapılacak çok iş var mali tabloyu herkes biliyor genel kurulda da hararetli şekilde tartışıldı. Finansal sıkıntılar birinci önceliğimiz. Burası büyük camia büyük kulüp buraya başkanlık yapmayı Allah herkese nasip etmez. Buraya davet edilmedim kendi isteğim arzumla geldim. Trabzonsporumuzu arzuladığımız yere taşıyabilmek için gönüllü talip olduk. Güzel kongre oldu, oldukça seviyeli centilmenliğin üst düzeyde olduğu bir seçim yaşadık Metin Kaya ve Levent Sekban beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Şu süreç içinde Trabzonspor camaisına önemli mesajlar verdik. Önümüzdeki süreçler sıkınıtılı. Karadeniz insanı için imkansız yoktur, sadece zaman alır.Tüzüğümüze yapacağımız dğeişikliklerle beraber mali olarak daha düzgün ve sürdürülebili bir yapıya kavuşacağız. 

 TÜZÜK TADİLATI TEMMUZDA

Hazırlanmış bir taslak da var. Buna ilaveleri yaptıktan sonra Temmuz ayında genel kurula taşıyacağız. 

Yıldızların satılması konusunda benim ağzımdan böyle bişey çıkmadı. Yıldızlara veda diye birşey telafuz etmedim.  Herkes istediği şekilde anlayabilir. Ben 14 yönetim kurulu üyesi arkadaşım adına konuşuyorum. Ben derken onların adına yani biz böyle bir tasarrufun içine girmeyeceğiz. Önümüzde süreç var lig mücadelesi devam ediyor bizim her puana ihtiyacımız var dünkü skora çok sevindim. Trabzonspor'u hiçbir şekilde kavganın içinden çekemezsiniz bu bizim ruhumuza aykırı. Ligin sonuna kadar mücadele devam edecek. Bizim işimiz başka. Önceliğimiz kapıya dayanmış ödemeler, sıkıntılar. Bunları programa bağlayıp düzene sokmamız gerekiyor. 

Takım oyunu oynanıyor ama o takımın içinde kentin takımın altyapıdan gelen oyuncuların ortaya koyduğu mücadele damarlarımdaki kanı kaynattı. Ben altyapıya inanan bir insanım. Barcelona'ya bakarsanız altyapısından gelen 5-6 oyuncu görürsünüz. Futbol tekdüze bir oyun değildir. Endüstriyse gereğini de yerine getireceksiniz. Abdulkadir ve Yusufa bakınca gözlerim farklı bakıyor. Onlar altyapıdaki kardeşlerine idol ve model olacak futbolcular. Altyapıdaki oyuncular Aldulkadir ve Yusuf'u gördüğü zaman motive olur. A takımda onları görmezde motivasyonları azalır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor