Ağaoğlu ve Albayrak yan yana

Trabzonspor kongresinde dikkat çeken kare

Ağaoğlu ve Albayrak yan yana
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongresinde Başkan adayı Ahmet Ağaoğlu ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak ile birlikte oturdu.

Ağaoğlu ve Albayrak sarıldıktan sonra uzun süre sohbet ettiler. İkili yan yana oturarak kongreyi takip etti.

ALBAYRAK AĞAOĞLU İÇİN NE SÖYLEMİŞTİ?

‘Trabzonspor’un başkanı kim olursa olsun yönetimi ile adeta bir kayyum atanmış gibi titiz çalışacak ve Trabzonspor’u 2 yılda düzlüğe çıkaracak. Bunun için camianın ileri gelenleri her zaman takipte olacak’ diyen Albayrak "Başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu’nu yakından tanıdığını söyleyerek, ‘Yıllarca birlikte maç izledik. Ona hep şunu söyledim. Bırak bu sosyete sporunu da gel Trabzon’a, Trabzonspor’a destek ol. Trabzonspor’un kimseyi küstürme lüksü yok. Tüm değerler bir araya gelmeli ve Trabzonspor’a 8 Nisan’dan çok güçlü yönetim yapmalı’ ifadelerini kullanmıştı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor