Ağaoğlu Trabzonspor’da operasyona hazırlanıyor!

Transferde isimleri sızdıranlar tespit edilecek!

Ağaoğlu Trabzonspor’da operasyona hazırlanıyor!

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Transfer sezonunun başlaması sonrasında Trabzonspor’un listesinde yer alan isimlerin basına sızdırılmasına Başkan Ahmet Ağaoğlu sert tepki gösterdi.

Ağaoğlu, göreve geldiklerinden bugüne kadar bu noktada oldukça titiz olduklarını ve görüşülen isimlerin kulüp içerisinden sızdırılmasına taviz vermek istemediklerini belirterek “ İsimler nasıl anında servis ediliyor anlamak mümkün değil. Bunlarla ilgili daha radikal tedbirler alacağım. Defalarca nu konuyu gündeme getirmeme rağmen görüştüğümüz bası isimlerin basına servis edilmeye devam ediyor. Bu kulübe zarar veriyor. Transfer edilmek istenen futbolcunun fiyatı bu nedenle bir anda katlanıyor” dedi.

Kulübün bu konuda daha fazla zarara uğramaması için gereken ne ise yapılacağına dikkat çeken Ağaoğlu kulüp içerisinde bu konuyu bir an önce çözeceklerini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor