Ağaoğlu: Teknik direktör değişikliği olmadı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ünal Karaman'ın gittikten sonra Hüseyin Çimşir'in göreve devam etmesiyle ilgili soruya yanıt verdi.

Ağaoğlu: Teknik direktör değişikliği olmadı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'da çıktığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bir çok konuda konuşan Ağaoğlu, Ünal Karaman'dan sonra Hüseyin Çimşir'in teknik direktör olarak göreve devam etmesiyle ilgili gelen soruda "Teknik adam değişikliği" ifadesinin kullanılmasını ilginç bir şekilde yanıtladı.

Ağaoğlu " Kulübümüzde teknik adam değişikliği olmadı. Ünal Karaman gitti yardımcısı göreve devam etti. Karaman’ın yerine başkasını getirseydik onun adı değişiklik olurdu. " dedi.

Hüseyin Çimşir'i başarılı bulup bulmadığı ile ilgili soruya ise Ağaoğlu "Başarısı için rakamlara bakalım. Bana göre konuşulması en yanlış şeyler bunlar, karşılaştırmalar. Bu takımın hocası Hüseyin Çimşir. Bu takım final maçına çıkacak, iki lig maçına da çıkacak. Bizim en büyük hatamız lastik hava kaçırırken arabayı değiştirmek."şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler