Ağaoğlu stres atmak için onların yanına gitti!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu genç oyuncular Serkan Asan ve Kerem Baykuş'un konuğu oldu.

Ağaoğlu stres atmak için onların yanına gitti!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar bugün genç oyuncular Serkan Asan ve Kerem Baykuş’un misafiri oldu. Düzköy’e bağlı Haçka Yaylası’na giden Ağaoğlu, burada Serkan Asan ve Kerem Baykuş’un aileleriyle vakit geçirdi.

Asan ve Baykuş ailelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bugün genç kardeşlerimizin daveti üzerine Haçka Yaylası’na geldik. Serkan Asan’ın ve Kerem Baykuş’un ailelerinin bizim için hazırladığı muhteşem yemeklerden yedik. Mısır ekmeği, kuymak, köy yoğurdu ve daha birçok organik lezzetten tattık. Bizim her şeyimiz organik. Yemeğimiz de organik, futbolcumuz da organik, sevgimiz ve samimiyetimiz de organik. Burada biz bizeyiz, yanyanayız ve çok mutluyuz. Onlara bu misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler