Ağaoğlu Sörloth'u bu sözlerle ikna etmeye çalışıyor: Buraya gelirsen...

Trabzonspor'da Sörloth konusu tamamen başkanda.

Ağaoğlu Sörloth'u bu sözlerle ikna etmeye çalışıyor: Buraya gelirsen...

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, şampiyon bir kadro kurmak için girişimlerini sürdürüyor. Birçok isimle temas halinde olan bordo-mavili kulübün kadrosunda 13 yabancı bulunurken son hakkı için 25 yaşındaki eski gol kralını bekliyor. Ağaoğlu, hem Sörloth hem de kulübü RB Leipzig'le bizzat temasta.

Sörloth başta kariyerini Leipzig'de sürdürme kararı alsa da takımın yeni teknik direktör Jesse Marsch'ın planları arasında yer almıyor.

Bir kez daha kulübeye çakılıp, burada pas tutmak istemeyen 25 yaşındaki futbolcu da artık ayrılık fikrine sıcak bakıyor.

O İŞ BAŞKANDA
Trabzonspor Alexander Sörloth transferiyle ne menajerler ne idareciler uğraşıyor. Top tamamen başkan Ahmet Ağaoğlu'nda. Bordo-mavili kulübün başkanı, yıldız futbolcu için görüşmeleri bizzat yürütüyor.

Sörloth'a "Gelirsen burada yeniden kral olursun" diyerek ikna etmeye çalışıyor. Ağaoğlu, Leipzig ile de sıcak temas halinde. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Alman temsilcisiyle kiralık pazarlığı üzerinden müzakereleri yürütüyor. Haftaya transferi netleşecek.

LEIPZIG 2 İSTİYOR
Bundesliga temsilcisi RB Leipzig, Alexander Sörloth'u kiralamaya sıcak bakıyor. Belirledikleri rakam 2 milyon Euro. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu rakamı düşürerek Sörloth'u 2 yıllığına bordo-mavili takıma kazandırmak için çabalıyor. Leipzig olası kiralamaya opsiyon koydurarak ilk yıl sonunda oyuncuyu geri çağırma hakkına sahip olacak.

KRAL OLDU
Crystal Palace'ta forma yüzü göremezken Trabzonspor'a geldikten sonra yeniden kendini bulan Alexander Sörloth müthiş bir sezon geçirmişti. Norveçli futbolcu ağları 24 defa sarsarak, Süper Lig'de gol krallığına ulaşmıştı.

Trabzonspor taraftarı transfer gelişmelerini yakından takip ediyor. Tek istekleri yeni sezonda. eski gol krallarının yeniden bordo-mavili formayı giymesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler