Ağaoğlu sessizliğini bozdu: Hassas süreçten geçiliyor ama...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu sessizliğini bozdu: Hassas süreçten geçiliyor ama...

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Malatyaspor karşısında alınan 5-0’lık sonuç sonrasında gelen tepkilerle ilgili Haber61’e değerlendirmede bulundu.

TRABZONSPOR HER PROBLEMİN ALTINDAN KALKAR

Ağaoğlu, insanların tepkilerini anladığını ve bunun sabırsızlıktan kaynaklandığını bildiğini söyleyerek Malatyaspor maçının skorunun kesinlikle camianın hakettiği bir sonuç olmadığını dile getirdi.

Ağaoğlu Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak “Trabzonspor bugünlerin altında kalkamayacak bir kulüp değil.  Üstelik benim de ilk kez yönetici olarak karşılaştığım bir şey değil. Trabzonspor  büyük bir kulüp ,hassas bir süreçten geçiliyor ancak bu kulüp her türlü sıkıntı ve problemin altından kalkar.” İfadelerini kullandı.

TOPLANTI YAPILACAK

Öte yandan Başkan Ağaoğlu, yönetim ve teknik heyetin, takımdaki sorunları masaya yatırarak çözüme kavuşturmak için toplantı yapacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler