Ağaoğlu: Şampiyonluk sözleri için erken!

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu maç sonunda konuştu.

Ağaoğlu: Şampiyonluk sözleri için erken!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Konyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu ilk olarak Konyaspor’u tebrik ederek  “Öncelikle Konyaspor’u tebrik ediyorum. Şampiyonluk yarışa bir takıma yakışır şekilde mücadele ettiler. Anadolu futbolundaki gelişmenin öncülerinden biri olarak görüyorum. Lig sıralamasında da ilk 4 takım ekonomik anlamda dar bütçeyle neler yapılabileceğini gösterdi. Bütün takımları tebrike diyorum. En büyük tebrik tabi ki hocamıza takımımıza ve büyük taraftarımıza. Uzun zamandır böyle coşkulu taraftarın olduğu bir maç izlememiştim. Tıklım tıklım tribünü doldurdular.” İfadelerini kullandı.

Yalnızca bir galibiyet alındığının altını çizen Ağaoğlu  “Altını çizerek söylüyorum bir maç kazandık şampiyonluk söylemleri için çok erken. Lig bitti şampiyonluk hayırlı olsun söylemlerine katılmıyorum. Arkadan gelen takımların şansı devam ediyor. Geride 14 maç var. Alınacak 42 puan var. Çok şey değişir. Bugüne kadar nasıl ciddiyetle geldiysek bundan sonra da öyle devam etmeliyiz. Önemli bir 3 puan aldık. Bundan sonra maç maç gideceğiz yine. İpi göğüslersek o zaman farklı konuşuruz. “ dedi.

Yakalanan başarılı grafiği değerlendiren Ağaoğlu “ Bu bir ekip işi. Bunu başkanla hocayla veya takımdaki birkaç oyuncuyla sınırlandıramazsınız. 1 – 1.5 senedir en ince ayrıntısına kadar çalışıp izleme ekibiyle hocamızla değerlendirdik. En ekonomik en fazla verime alabileceğimiz oyunculara yöneldik. Bunu birkaç isimle sınırlandırırsanız hata yaparsınız. İyi gidiyoruz, planladığımız gibi gidiyoruz. Planlama da bir iki kişi ile değil. Büyük bir ahenk içinde çalışıyoruz. Kimse ben bu işi en iyi biliyorum demiyor. Herkes elinden geleni yapıyor. Burada en  önemlisi ekonomik planlama.” Şeklinde konuştu.
Son olarak sözleşmesi sona erecek olan Nwakaeme ile ilgili soruya yanıt veren Ahmet Ağaoğlu  “Nwakaeme konusunda her geçen gün gelişiyor. İkinci golde yaptığı hareketler ve yaptığı asist dünyada eşi benzeri yok. Uzun süre jeneriklerde kalacak bir asist yaptı.” Dedi.

Ağaoğlu son olarak tribünde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren taraftar ile ilgili konuşarak “Trabzonspor taraftarı çok farklı bir profil, takımı için canını hiçe sayan insanların oluşturduğu bir taraftar kitlesi. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. “ şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor