Ağaoğlu: Şampiyon olursak her şey bitmeyecek!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Ağaoğlu: Şampiyon olursak her şey bitmeyecek!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Kulüpler birliği toplantısı öncesi konuşan Ağaoğlu  “Naklen yayın ihalesinde gelinen sürecini konuşacağız. 28 Mart tarihinde TFF’de toplantı yapılacak. O toplantıda izleyeceğimiz yol ile için görüşme yapacağız.  Yayın ihalesi konusunda kulüpler birliğinde fikir ayrılığına tanık olmadım. Özellikle Anadolu kulüpleri için gelirlerin yüzde 90’ını yayın gelirleri oluşturuyor. Bu ihaleden elde edileceği kadar fazla gelir elde etmek istiyoruz hepimiz. Başından beri tüm kulüpler bizim ortak tavrımız fazla para. İhaleyi yapan kurum federasyon. Federasyonda elinden gelen çabayı sarfediyor. En son geldiği nokta TRT’ye bir paket verilmişti ancak ihaleden çekildiler. Şimdi daha farklı bir fotoğraf var. Federasyonun nasıl bir yol izleyeceği konusunda bir bilgimiz yok. TFF de kulüpleri bilgilendirmek amacıyla 28 Mart’ta bir toplantı yapacak.” Dedi.

GERÇEKTEN UZAK

Ağaoğlu, Rizespor’a kaybedilen maç ile ilgili  “Bir maç oynadık biraz olumsuz hava koşulları ve 4-5 eksikle çıktığımız bir maçtı. Lig içerisinde böyle şeyler olur. Bütün maçları kazanmak gerçekten uzak bir beklenti. “ ifadelerini kullandı.
Ağaoğlu Trabzonspor olarak sürdürülebilir başarıdan yana olduklarını dile getirerek  “ Trabzonspor ile ilgili sezon bittiğinde nasıl bu noktaya geldik neler yaptık konuşacağız. Bu seneyi şampiyon olarak tamamlarsak her şeyin bittiği değil bir çok şeyin başladığı noktada olacağız. Sporun kendi ilkelerine sadık kalarak bu mücadeleyi sürdürmek en büyük hedefimiz. Müsaade edin yolun sonunu görelim. Hiçbir rakibimize saygısızlık yapmak istemiyoruz. Matematiksel olarak şansı süren rakiplerimize saygısızlık yapmak istemiyoruz. Futbol tarihi mucizelerle doludur. Rizespor maçı arkada kaldı. Önümüzde Beşiktaş maçımız var. Maç maç bakıyoruz. Henüz yolun sonuna gelmedik. Şampiyon olursak daha detaylı olarak konuşuruz.” Dedi.

NWAKAEME SORUSU
Trabzonspor’da Nwakaeme ile henüz sözleşme imzalanmaması ile ilgili soruya yanıt veren Ağaoğlu Biz kurumsal bir yol izliyoruz. Kulüp içi çalışmaları planlamaları hedeflerimizi programlarımızı gerek gördüğümüz ölçüde kamuoyu ile paylaşıyoruz. Merak edilen bir çok konu var. Bu tür konularla ilgili yeri zamanı geldiğinde kulüp kamuoyuyla paylaşacaktır.” Şeklinde konuştu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler