Ağaoğlu: Plansız programsız gelmedik!

Ağaoğlu İstanbul'da yapılan toplantıda açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu: Plansız programsız gelmedik!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, İstanbul'da Trabzon dışında yaşayan eski başkan, yöneticiler ve futbolcularla bir araya geldi.

“SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Kahvaltılı buluşmada konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi:

''Bu kahvaltı davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Kulüplerde, kurumlarda devamlılık esastır. Söz konusu Trabzonspor olduğunda çok daha güçlü, çok daha bağlarının sıkı olması lazım. Bu toplantıda bu güzel yüzleri görmek bize ve yönetim kurulumuza büyük bir enerji verdi, itici güç oluşturdu. Birlikte neler yapabileceğimizi konuşabileceğimiz, ilerleyen süreç içerisinde kulübümüzü birlik ve beraberlik halinde şu an içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı da dahil olmak nelerin yapılması gerektiğini birlikte istişare ederek sizlerle konuşacağız ve tartışacağız. Almış olduğumuz görev kolay bir görev değil. Fakat Trabzonspor güçlüdür. Ülkenin neredeyse yarısını yöneten bu coğrafyanın insanları bugün kulübümüzü içerisinde bulunduğu sıkıntıdan hep birlikte çıkarabilecek güçtedir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

“SPORTİF BAŞARI DA NİHAİ HEDEFİMİZ”

“Tabii sadece sıkıntıdan çıkmak değil, sportif başarı da nihai hedefimizdir. Bu kulübe, bu takıma gönül veren on milyon Trabzonspor sevdalısı sayesinde ayağının bir yere takılması mümkün değil. Bunu birlikte aşacağımızdan endişe etmiyoruz. Ben kulübün hizmetçisiyim. Burada çok değerli başkanlarım var, çok değerli yöneticilerim var. Biz ne gördüysek onlardan gördük, onların doğrularını uygulamaya çalışacağız. Hataya meyilimiz olduğu yerde veya bunu da hissettiğiniz anda uyarılarınız bize yön verecektir.”

“PLANSIZ PROGRAMSIZ GELMEDİK”

''Trabzonspor büyük kulüptür, borcu da büyük. Bir milyar lira! Projeler üreterek, planlı ve programlı çalışarak, giderleri kısıp gelirleri arttırdığımız zaman bunu bir noktaya getirirsiniz. Bir noktaya getirdiğinizde yine borcunuz devam edebilir ama sürdürülebilir bir borç olur. Sakın kimsenin aklından şu geçmesin; bunlar plansız, programsız geldiler. Öyle bir durum söz konusu değil!”

“HER YIL 220 MİLYON AÇIK VAR”

“Kulübün açığı her sene itibariyle bu düzende giderse 220 milyon TL. Bu aşağı yukarı günde 700 bin lira demektir. O 220 nasıl kapanacak! İşte yanlış politikalar nedeniyle kulüp batma noktasına geliyor ama size bu yanlışları yaptıranları arkanıza dönüp baktığınızda göremiyorsunuz. Bu kulüp bu borcu öder... Bu yönetim de bu borcu öder. Bu Yönetim Kurulu'nun başkanı da benim. Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak şunu çok açık ve net söylüyorum; bu borç ödenebilir bir borç, dengelenebilir bir borç ve sürdürülebilir bir borç bizim için. Ama uygulamalardaki haklılığımızı topluma anlatmak da sizlerin görevi.”

“GEÇMİŞTE NASIL BAŞARILI OLDUK, İYİ İRDELENMELİ”

“Geçmişte biz ne ile başarılı olduk, nasıl başarılı olduk... O başarının çok iyi irdelenip, topluma onun anlatılması lazım. Benim çok güvendiğim bir yönetim kurulum var. Şimdi bir avantajı yakaladık ve bölünmedik. Yönetimin gücü bölünmedi. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler