Ağaoğlu: "Oyuncuların hepsinin alınlarından öpüyorum"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "Oyuncuların hepsinin alınlarından öpüyorum"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "2-1 beni her zaman endişelendirir. Maçın başında yediğimiz golde öyleydi. Ama bu maç beni endişelendirmedi. 2'yi 3'ü de yesek biz kazanırdık. Skor çok önemli ama oynanan oyun çok daha önemli. Tüm oyuncuları alınlarından öpüyorum. Hepsi aidiyet duygusu ile oynadılar. Mükemmel oynadılar. Sıkıntılar süreçler yaşadık. UEFA lisansı için ödemeler... Ama 94 dakikada oyuncularımız bütün sıkıntıları unutturdular." dedi.

Sıkıntıların üstesinden nasıl çıkıyorsunuz sorusuna, "Allah yardım ediyor Başka türlü bu işin üstesinden gelmemiz mümkün değil. Bize destek olanlara teşekkürler. İnsanlar bu kadro ile güven verdik. Yabancı sınırlaması ile ilgili Kulüpler Birliği'nde net bir tavır koyduk. Bizim altyapımızdan başka ülkelerde alacağımız oyuncular ile hareket edeceğiz. Biz kadromuzdaki yabancı oyuncu sayısını kademeli olarak düşüreceğiz. Bu bizim aklımızdaki bir modeldi. Delegelere bunu anlattık. Biz daha bu işin başındayız." dedi.

Ağaoğlu, "Başarısızlığın bir tık üstü başarı değildir. Taraftar 'Bu benim takımımdır' demeli. Sözleşmesi gereği Nwakaeme'nin 100 Bin Euro almasına bir gol kaldı. İyi bir kaptanımız var. İkinci ve üçüncü kaptanımız çok iyi. Hepsi görevini canla başla sürdürüyorlar. İyi bir gece yaşattılar bize." dedi.

Ağaoğlu:

Seneye U21 Lig'inin kaldırılması konusunu değerlendiren Başkan Ağaoğlu, "Federasyonun nasıl bir karar alacağı belli değil. U21 olmazsa rezerv bir lig olması taraftarıyım. Herkes Ajax modeli falan diyor ama takımlar 75 oyuncu ile ligi sürdüren takımlar. bizim gençlere verdiğimiz destek ortada. Biz 1 Milyar borcun altına girerkengençlere güvenerek girdik. Bizim kulüp başkanları olarak birinci önceliğimiz; bu ülkenin gençlerine hizmet etmek. Bizim FIFA'daki dosyalarımızın tamamı yabancı oyuncular kulüplerine ve menajerlerine. Yerli oyunculardan bir tane yok. Sıkıntımız büyük. Ben kendi takımımdan sorumluyum. Bu oyuncular bize kazandıracaklar. Bu oyuncuları yabancı ülkelere sattığımızda 3-5 sene sonra borçsuz bir kulüp ve ligi domine eden bir takım haline geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu:

BU TRİBÜNLER BİZE YAKIŞMIYOR

"Ligin sonuna kadar yarışa devam ederek zirvede yer almak istiyoruz. Zirve derken şampiyonluktan bahsetmiyorum. Yıllardır 5.'likten yukarı çıkamıyoruz. Bu azim da bu ruh da 70'li yılların Trabzonspor'unu görüyoruz. Bu futbol bize zevk veriyor. Horonu kolbastıyı hızlı oynuyor, yemeği hızlı yiyoruz. Bana zevk vermeyen futbol taraftara da zevk vermez. Bu tribünler bize yakışmıyor. Burayı karnaval havasına çevirmemiz lazım. Biz burada pek çok maçı taraftarın desteği ile kazandık. Buralara taraftarın desteği ile geldik ve son zamanlarda seyirci sayısı biraz düştü. Bu bize yakışmıyor. Bizim ortalamamız 27 bin civarıydı ama bugün o ortalamayı yakalayamadık. Taraftarlar gelsinler enerjilerini bu futbolculara aktarsınlar. 2-3 yıl sonra ligi domine edecek bir Trabzonspor'un temelleri atılacak. Temel atma törenini kaçırmasınlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor