Ağaoğlu: Nöbetçi lideriz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonunda konuştu

Ağaoğlu: Nöbetçi lideriz

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 4-1 kazanılan Gaziantep maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu yaptığı açıklamada özellikle sahadaki milli futbolculara dikkat çekerek  "Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen 3 tane Ümit Milli, Doğan Erdoğan Ümit Milli'den yaş itibariyle ayrılan ve Uğurcan ile Abdülkadir A milli. Bu oyuncularımıza dikkat edilmeli. Bugün aktif olarak dinlenen oyuncularımız vardı. Kaptan sahneye çıktı, Yusuf'un golle dönmmesi ayrı bir güzellikti onun adına da çok sevindim. Hocamızı ve futbolcularımızı kutluyorum." dedi.

STURRİDGE YORUMU

1 gol 1 asistle oynayan Sturridge hakkında konuşan Ağaoğlu "Sturridge için bugünden birşey sötylemek için erken , her gün üzerine koyuyor. Çok iyi bir ayak , çok iyi bir forvet. Gollerine ne kadar devam edecek neler yapacak zaman gösterecek. Bu galibiyet kimseyi yanıltmasın. Önemli olan mücadeleyi sonuna kadar sürdürebilmek. Yapı olarak takım olarak yönetim olarak düşüncemiz bu. " ifadelerini kullandı

U19'DAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK

Bugün Bursaspor'u 3-2 mağlup eden U19 takımı hakkında konuşan Ağaoğlu "U19, A takımın ta kendisi. Sınırlı sayıda bir kadro var TFF'ye verdiğimiz. Biz orayı rezerv olarak kullanabileceğimiz bir yapı olarak görüyoruz. Onlar u19 falan değil. Her zaman A takımın ta kendisi olduklarını söylüyorum. Orada çok şey beklediğimiz oyuncular. Çok yetenekli oyuncular var. Sıradan oyuncular değiller. Arda, Muhammet, Koray, Kerem bir çok isim var." dedi.

OYUNCULARIN KULÜBE BORCU VAR

Trabzonspor'un maç fazlasıyla liderliğe oturması hakkında konuşan Ağaoğlu "Oynanan bir maç , kazanılan ya da kaybedilen bir maç kimseyi yanıtlmasın. Şuan nöbetçi lideriz. Daha diğer takımlar maçlarını tamamlamadı. Her takım kazanmak için oynuyor. Özellikle büyük takımlara karşı daha iyi oynuyor takımlar. Kolay maç yok. Allah inşallah sakatlık ve sıkıntı vermez. Takım ve kulüp olarak güzel bir konumdayız. Oyunculara borcu olmayan bir kulübüz. Hatta oyunculara sattığım formaların parasını tahsil etmedim. Yani oyuncuların kulübe borcu var. Bir taraftan borç ödüyoruz, bir yandan sahada savışıyoruz. Başarının paydaşları çoktur, ama olumsuz giden herşeyin tek sorumlusu başkandır. Lütfen olumsuz durumda beni eleştirin yöneticileri teknik heyeti ve oyuncuları değil. " ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu, bugün gerçekleştirilen Abdülkadir Ömür ziyaretini de anlatarak "Babası bizi çok güzel misafir etti. Kıymalı çok güzeldi ama turşuyla lahana çorbası ve mısır ekmeği apayrı lezzetliydi. Çok zevk aldık. Ben çocukluğumda 13 yaşına kadar masada yemek yemedim , masa yoktu bizim köyde. O yüzden güzel oldu. Farkettiyseniz 1.5 senedir hep aynı ceket pantolon gömlekle karşınıza çıkıyorum. Bir adam 60 yaşına kadar böyle geldiyse sonrasında değişilmesini kimse beklemesin. Çokta kötü bir profilim yok diye düşünüyorum" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor