Ağaoğlu'ndan Yanal sitemi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun en büyük sıkıntılarından biri eski teknik direktör Ersun Yanal’a ödenecek olan 10 Milyon TL’lik tazminat…

Ağaoğlu'ndan Yanal sitemi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da yönetime gelmesinin ardından sürekli olarak borç ve zamanı gelen ödemelerle boğuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu en çok bunaltan durum yok yere ortaya çıkarılan ödemeler ve kulübün zarara uğratılması oldu.

Her konuşmasında kulübün ekonomik olarak geçtiği darboğazdan bahseden Ağaoğlu, bugüne kadar bir çok ödemeyi gerçekleştirirken en çok eleştirdiği Ersun Yanal’a tazminat ödenmesi konusuyla karşı karşıya kaldı.

Kısa süre içerisinde Yanal’a 10 Milyon TL tazminat ödemesi gereken bordo mavililerin patronu Haber61’e yaptığı açıklamada bu durumdan oldukça şikayetçi olarak “ Ödemeler için cansiparane şekilde uğraşıyoruz ama bir tarafta bakıyorsunuz Türk futbol tarihinin en büyük tazminatını alacak teknik direktör var. 10 Milyon TL tazminat vereceğiz. Can yakıyor bu tazminatlar." İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu, eski yönetimi de üstü kapalı şekilde eleştirirken “İnsanların bunları irdelemesi gerekiyor. Bu insanlara neden bu kadar para veriliyor?” dedi.

Başkanın bu sözleri, eski Başkan Muharrem Usta döneminde görevine son verilen Yanal’a yönetimin tavrı nedeniyle oldukça düşük meblağlar verilecekken rekor bir tazminat ödenecek olmasına gönderme olarak algılandı.

O DÖNEM NE OLMUŞTU?

2016 yılında Muharrem Usta dönemindeyken takımın başına getirilen Ersun Yanal, 6-1'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası takımdan gönderilmişti. Ardından alacağı olan 450 bin Euro'yu tahsil etmek isteyen Yanal, Trabzonspor yönetimi tarafından "Biz hukukçularla görüştük, Ersun Yanal tazminat ücreti alamaz, alsa bile 300 bin Euro'nun üzerinde bir ücret alamaz." tepkisiyle karşılaşmıştı. Buna karşın Ersun Yanal, Avukatlık yapan oğlu Onur Yanal'a tam yetki vermiş ve kulübe dava açarak kazanmış bordo mavililerden 10 Milyon TL tazminat almaya hak kazanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor