Ağaoğlu'ndan Sturridge için karakter vurgusu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Daniel Sturridge'nin ayrılık süreciyle ilgili Haber61'in sorusunu yanıtladı

Ağaoğlu'ndan Sturridge için karakter vurgusu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yolların ayrıldığı Daniel Sturridge konusunda açıklamada bulundu.

Haber61'in sorularını yanıtlayan Başkan Ağaoğlu, Sturridge için karakter vurgusunda bulundu. Geçmişte haketmediği parayı alıp kulüpten ayrılanları ve Trabzonspor'u FIFA'ya, UEFA'ya TFF'ye şikayet edenleri hatırlatan Ağaoğlu , Sturridge'in bu konuda çok karakterli bir duruş sergilediğini dile getirdi.

Sturridge'in ayrılığı konusunda detayları Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdiklerini söyleyen Ağaoğlu "Sturridge ileriye dönük alacaklarından vazgeçti. Kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz. İyi bir oyuncuydu. Karakter olarak ayrılırken gösterdiği davranış nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bu şehirden haketmediği parayı alıp gidenlerin sayısı az değil bunları biliyoruz. İleriye dönük alacakları olan ve ondan dolayı UEFA’da FİFA’da ve TFF’de dosyaları olan kişilerin sayısı hiç de az değil " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor