Ağaoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması; Rakiplere böyle seslendi...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başarısını başka yerlere çekenlere net mesaj verdi; Trabzonspor’un yaptıklarını yapın siz de başarılı olursunuz.

Ağaoğlu'ndan şampiyonluk açıklaması; Rakiplere böyle seslendi...

Şampiyon Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı’nın basın toplantısı esnasında yanına gelerek açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;
Başarının mimarı burada. En büyük pay sahibi olan futbolcular, teknik heyetimiz, personellerimiz, profesyonellerimiz, aşçılarımız, medya mensuplarımız. Bu camianın bugünü görebilmesi için çok bekledik. Biz bir duvar ördük ve ben bu duvarda bir tuğlayım. Camia birlik olmasa, en ufak sarsıntıda göğüs germesek farklı olurdu. 2019-20 sezonunda herkes 10 yıl geri gider diye bekledi. Biz geçen yılın şubat ayında bu yılın planlamalarını yaptık. Mart ayında hocamız listeyi verdi. Hocamızın istediği oyuncuların yüzde 80’ine imza attırdık. Marek ile Peres kalmıştı onlara da sonradan imza attırdık. Mart ayında kamp tarihi belliydi. Bu sene de belli. Kamp programı da hazırlık maçları da belli. 

Biz önümüze bakıyoruz. Üzerimize gelseler de önümüze bakacağız. Transfer politikamızdan hazırlık maçlarının tarihine kadar belli. Şampiyonlar Ligi planımız da belli. Trabzonspor’un başarısında farkı şeyler aramaya gerek yok. Trabzonspor’un yaptıklarını yapın siz de başarılı olursunuz. Planınız programınız yoksa yol almanız mümkün değil. Değerli hocamıza futbolcularımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Camiamıza taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte ve yan yana olmasak bu yükün altından kalkmamız mümkün değildi. Mücadeleyi kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz ama mücadeleyi bırakıp umutsuzluğa kapıldığınız anda herşeyi kaybedersiniz. Trabzonspor rakiplerinin güçlenmesiyle de güçlenen bir takım.

32 senedir Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Hiçbir süreçte hocasına karşı bu kadar saygılı, hoca futbolcu uyumluluğunun üst düzey olduğu bir sezon yaşamadım. Hocamıza teşekkür ediyorum.  Bütün bunların hepsi Abdullah Avcı’nın kişiliğinde vücut bulmuş öğeler. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor