Ağaoğlu'ndan flaş açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'ndan flaş açıklamalar

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Malatyaspor galibiyeti sonrasında Haber61 TV ekranlarında açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLU BEĞENMEDİM, NWAKAEME'YE HELAL OLSUN"

Malatyaspor galibiyetini değerlendiren Ağaoğlu " İyi bir skor 3 puan çok güzel ama futbol tatmin etmedi. Trabzonspor gibi oynayamadık. Ama normal biraz stres oldu takımda. takımın usta ayakları sahneye çıktı. Nwakaeme de 19 gol asisti tamamladı bonusu kaptı, helal olsun. zaten çok özgüvenliydi sezon başında imzalarken. 4.lüğü garantiye aldık bundan sonra yine kazanarak devam etmek istiyoruz. Yönetim olarak biz mutluyuz umarım taraftarlar da öyledir. İyi oynamasanız da bazen usta ayaklarla maçı bitirebiliyorsunuz. İlk dakikalarda yakaladıklarımızı atsak belki daha iyi olabilirdi." dedi. 

UEFA GELECEK HAFTA KARAR VERECEK

Trabzonspor'un hedefi hakkında konuşan Ağaoğlu "3. lük ve şampiyonlar liginden önce gözardı etmememiz gereken bir şey var. Uefa, gelecek hafta Fenerbahçe ve bizim hakkımızda karar verilecek. Umarım aleyhimize bir karar çıkmaz. Beşiktaş'ın olası bir puan kaybı ve bizim de burada kazanmamız durumunda 3.lük olur. 3. lük istiyorsanız rakibini de yenmeniz gerekiyor. Realist olmak gerekirse şampiyonlar lighine göre 3. lük daha gerçekçi bir hedef olarak görünüyor. " şeklinde konuştu.

Ağaoğlu transfer konusunda 6-7 aydır çalışmalarının sürdüğünü belirterek  "6-7 aydır izlediğimiz futbolcular var. Bunların içerisinde yabancı oyuncular, gurbetçi oyuncular ve Türkiye'de izlediğimiz direkt katkı yapacak futbolcular var. Ekuban ve Nwakaeme gibi kadroya direkt katkı yapacak yabancı futbolcular almak isityoruz. Yabancı futbolcu alıp kulüpte de bekletme lüksümüz yok. Geldiğimizden bugüne söylediğim gibi Trabzonspor'un geleceğinin temellerini atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Seyirci ortalamasının düştüğünü hatırlatan başkan "Seyirci ortalamamız çok iyiydi. Son iki maçtır biraz daha düştü 22 binlere indi. İyi ama Trabzonspor'a yine de yakışmıyor. Bu zamana kadar çok iyi destek verdiler ama son haftalarda biraz düştü. Tabi maç saati de etkiliyor. " dedi.

O MAÇ DÖNÜM NOKTASI

Ağaoğlu Trabzonspor'un bir çok sıkıntıyı atlattığını belirterek "Sezon başına göre şimdi geldiğimiz nokta çok iyi. Bilinen ve bilinmeyen sıkıntılar vardı. Bazı sıkıntıları avantaj olarak gören insanlar vardı. Neyin ne olduğunu bilmeyenler vardı. Geldiğimizde mali disiplin, takım disiplini bozuktu. Herşeyden önce takımdaşlık bozuktu. Biz maalesef bu sıkıntıları ligin 6-7 haftasında yaşadık. Sonrasında alınan radikal kararlarla birlikte altyapıdan gelen futbolcular ile yabancı futbolcular çok iyi bütünleşti. Herkes çok zorlandı, çok fedakarlık yaptı. Yönetimden malzemecisine,taraftarına kadar çok sıkıntılı günler yaşadık. Yanlışları tekrarlamayınca daha iyi işler ortaya çıkıyor. Sakın kimse 3. veya 4. lüğü Trabzonspor için başarı saymasın. Sadece başarısızlığın bir tık üzerindeyiz. Uyguladığımız bir sistem var ve yolunda gidiyor. Bazı radikal kararlar almamızı sağlayan bir maçtı ilk yarıdaki Malatya maçı. O maçı bir anlamda dönüm noktası olarak görebiliriz." şeklinde konuştu

FENERBAHÇE MAÇINI ABARTMAYIN

Son olarak gelecek hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Ağaoğlu "Deplasmanda oynayacağımız Konyaspor maçı neyse Fenerbahçe maçı da öyle. Rakip kim olursa olsun saygı duyuyuyoruz. Sadece futbolumuzu oynamaya gayret ediyoruz. Bugün fair play sıralamasında da 2. sıradayız. Bugüne kadar kırmızı kartımız bile yok. Bazı sıkıntılı maçlarda, hakemlerin etki ettiği maçlarda dahi oyuncularımız disiplini bozmadılar. Bunlar arzuladığımız Trabzonspor görüntüleri. Fenerbahçe maçını Malatyaspor maçından farklı yorumlamamalıyız. Orada maçımızı oynayıp döneceğiz. Bu bir futbol maçı. Bugüne kadar kimseyle uğraşmadık, çizgimizi bozmadık. Futbolu futbol olarak değerlendiriyoruz. Eğer bir problem varsa bunu yönetimin başkanın çözmesi gerekir, sahaya yansımaması gerekiyor. Bu doğrultuda oynayacağımız bir maç, ilk yarıda burada nasıl oynandıysa orada da aynı şekilde oynayacağız.Abartmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor