Ağaoğlu: İsimler değil Trabzonspor önemli.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, camiaya seslendi: “Hem ekonomiyi hem de psikolojik durumu en iyi şekilde yönetmek zorundayız. İsimler değil Trabzonspor önemli. Lige kadar tüm sorunları çözmek için uğraşacağız ve çözeceğiz. Bunun için her Trabzonlu’nun desteği lazım”

Ağaoğlu: İsimler değil Trabzonspor önemli.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, içinde bulundukları süreç hakkında konuştu, gelecek planlarını anlattı. Ekonomik ve psikolojik olarak sıkıntılı bir süreçten geçildiğini, bunun üstesinden gelmek için de büyük çaba harcadıklarını söyledi. İsimlere ve atılan adımlara önyargılı bakmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını ifade eden Bordo- Mavililer’in patronu, özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Destek istiyoruz destek’ 

“Buraya sorunları bilerek geldik. Yaptığımız açıklamalar kesinlikle bir dert yanma değildir, sadece durum tespitidir. O nedenle yanlış yorumlar olunca ister istemez üzülüyoruz. Sonuçta bu koltuğa ne şartlarda oturduğumuzu herkes biliyor. Bizim tek istediğimiz destek. Bu desteği görürsek bizim de dolayısıyla Trabzonspor’un da gücü artacaktır.”

‘Yıldızları çözeceğiz’

“Takımın ekonomik yükünü azaltmak istediğimizi söylüyoruz. Bu noktada akla gelen isimlerle sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Mutlaka bir orta yolu bulacağız ve iki tarafı da tatmin edecek edecek adımlar atacağız. Bunlar kesinlikle küçülme adımları değil. Sadece ayağımızı yorganımıza göre uzatmak, bundan sonraki dönemlere daha kara bir tablo bırakmamak için mücadele ediyoruz.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor