Ağaoğlu ile Avcı bir araya geliyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı Bodrum'da görüşecek.

Ağaoğlu ile Avcı bir araya geliyor

Trabzonspor yeni teknik direktörünü arıyor. Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldıktan sonra Kayserispor karşılaşmasına Eddie Newton çıkmıştı. İngiliz çalıştırıcı, Alanyaspor ile oynanacak kupa finalinde de görev yapacak. Bir kesim Newton’ın devam etmesini isterken diğer kesim ise  Abdullah Avcı'nın gelmesini istiyor.

Deneyimli çalıştırıcı, Bodrum'da yöneticilere geniş bir sunum hazırlamıştı. Bu hafta arası da başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelecek. Programlarını bu defa da başkan Ağaoğlu'na aktaracak.

ÖNCELİĞİ SAVUNMA
Abdullah Avcı'nın yönetimle yaptığı görüşmede Trabzonspor'un eksiklerini de belirlediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının "İyi bir kadro var ancak tabii ki eksikler de mevcut. Özellikle savunmada. Kadroya bir stoper bir de defansif orta saha transfer edilmeli" önerisinde bulunduğu belirtildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor