Ağaoğlu: Her yönümüzle Molde'den güçlüyüz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Molde maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ağaoğlu: Her yönümüzle Molde'den güçlüyüz

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Molde ile karşılacak Trabzonspor, perşembe günü oynanacak maç için Norveç'e gitti. 

Yolculuk öncesinde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu “İlk maçı da düşündüğümüzde zor br maç olacak. İnşallah turu atlayarak memlekete döneriz. Pandemiden sorna ilk uzun yolcuğumuz olacak. Aşağı yukarı 2 yıl oldu. Uzun yolculuk tecrübesini de unuttuk. İnşalah uçakta sorun yaşamayız yaklaşık 4-5 saat. Takımımız hemen hemen hazır. Mode’nin tek avantajları bizle 19. Resmi maça çıkacak olmaları. Ama her yönümüzle biz daha güçlüyüz. “ dedi.

İlk maçta takımı beğendiğini söyleyen Ağaoğlu “İlk maç oldukça iyiydik, Oynanan oyunu beğendim. Biraz defans zaafiyeti oluştu ama hepimiz biliyoruz ki Abdullah hocanın en çok önem verdiği yer savunma güvenliği. Dolayısıyla ileride bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Lig başlasın göreceğiz. Sezon başında da söylemiştim şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro oluşturuyoruz diye. Hemen hemen o kadro tamamlandı. Artık hakemin başlama düdüğünü bekleyeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Aspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor