Ağaoğlu haklı çıktı

Bu sezonun istatistikleri de Ağaoğlu'nun söylediği gibi

Ağaoğlu haklı çıktı
Trabzonspor’u ‘Öze dönüş’ projesinin kurtaracağını belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu istatistikler de destekliyor. Bu sezon atılan 50 golün 36’sı yerli ve milli isimlerden geldi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yabancı futbolcu sayısının fazla olduğunu, yerliye dönmek gerektiğini söylüyor. İstatistikler de başkanın haklı olduğunu gösteriyor. Trabzonspor'un attığı 50 golün 36'sı yerlilerden gelirken, 22 gol kaydeden Burak en skorer isim. 2'nci sırada ise Yusuf yer aldı. Genç oyuncu, Süper Lig'de 27 karşılaşmada 6 kez ağları sarstı. 3'er kez gol sevinci yaşayan isimler Olcay ve Abdülkadir oldu.

YABANCILAR AZ ATTI
Bu sezon Milli Takım'ın da değişmezlerinden olan Okay ise 26 mücadelede 2 gol kez gol sevinci yaşadı. Yabancılardan N'Doye ve Rodallega'nın 4, Kucka'nın 3, Onazi'nin 2 ve Bero'nun 1 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor