Ağaoğlu: Hakemi de yendik!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrasında Haber61’in sorularını yanıtladı.

HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUM

Fenerbahçe galibiyetinin çok önemli olduğunu ve kazanılması gereken bir maç olduğunu belirten Ağaoğlu "Çok önemli ve kazanmamız gereken bir maçtı. Maç öncesi yaratılan spekülasyonlar herkesin malumu. Seyirci üzerinde baskı yaratılmaya çalışıldı. Geçmiş yıllardaki senaryoların benzerini izledik son 3 haftadır. Ama herkes gördü Trabzonspor seyircisi çok olgunca, yediğimiz şok gole rağmen sadece takımını destekleyen bir görüntü gösterdi. Mücadeleden dolayı, performanslarından dolayı bütün futbolcularımızı kutluyorum. Hocamızın ve oyuncuların alnından öpüyorum. Son derece güzel bir mücadeleydi. "ifadelerini kullandı.

HAKEMİ DE YENDİK

Karşılaşmada verdiği kararlarla tartışma konusu olan Ali Palabıyık hakkında yorum yapan Ağaoğlu "Hakeme ayrı bir parantez açmak istiyorum. Şunu gördük oynarsanız hakemi de yenebiliyorsunuz. Oynadık hakemi de yendik." dedi.

VERMEMİZ GEREKEN BİR DERS VARDI

Ağaoğlu her maçın önemli olduğunu belirterek "Bundan sonra Erzurum maçımız var sonrasında lig maçlarımız var. Bir maçı alıp rüyalara dalmak hayalcilik olur. Kadromuzu güçlendirdik. Neden son dakika transferi diyenlere de cevap vereyim. Salı pazarı vardı hep akşam 5’te giderdim 3 kilo şeftaliyi 1 kilo fiyatına alırdım. Bu oyuncular hep izlediğimiz isimlerdi. Ekonomik ve takıma katkı sağlayacak oyuncular aldığımızı düşünüyorum. Biz bugün sadece bir maç kazandık. Vermemiz gereken bir ders vardı ve onu verdik." şeklinde konuştu

GUİLHERME TRANSFERİNDE HİÇ UYUMADIK

Özellikle Guilherme transferinde yaşanan zorluklara değinen Ağaoğlu "Trabzonspor’da olumlu bir şey yapılıyorsa bu tüm arkadaşlarımızla oluyor. Bu bir ekip çalışmasıdır. Guilherme’de özellikle son 48 saat. Hiç uyumadık. Lisansını almamıza rağmen yine uyuyamadım yıprandık." dedi.

Bazı kesimlerin Trabzonspor'un devletten yardım aldığı iddialarına yanıt veren başkan " Şunu söylüyorlar, devlet yardımı alıyorlar diyorlar. Bize Allah yardım ediyor. Bu işler devlet yardımıyla falan olacak işler değil. Herkes söylemine dikkat etsin. Mücadeleyi sahada verelim. Olimpik ruh, spor ruhu diye bir şey var biz bunu yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

UĞURCAN GİBİ KALECİ VAR MI?

Fenerbahçe'yi 3-2 yenen U19 takımı hakkında da yorum yapan Ağaoğlu "Biz u19’dan çok oyuncu kaybettik. Birçok oyuncuyu A takıma aldık. İki oyuncuyu da kiralık olarak gönderdik. Performans düşüklüğü olması normal ama gençler görüyorsunuz arkadan nasıl geliyor. Trabzonspor’un inanılmaz bir altyapısı var. Trabzonspor ekonomisini en iyi şekilde kullanarak transfer yapıyor. Bugün Uğurcan’ın gördünüz var mı böyle bir kaleci. Evlat diye al üzerine kaydet. Trabzonspor’a güç veren dinamikler bunlar." şeklinde konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor