Ağaoğlu: "Ev sahibi olduğumuz için görevimiz..."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Başkanları'nın Trabzon'da yaptığı toplantı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "Ev sahibi olduğumuz için görevimiz..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Meydan'da bulunan Passolig gişesinde taraftara kombine satarken Haber61 TV'nin sorularını yanıtladı.

Divan Kurulu Başkanları'nın Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanması ile ilgili konuşan Ağaoğlu, "Biz sadece ev sahipliği yaptık. Bu Divan Başkanımız Ali Sürmen Bey'in daveti üzerine Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor Divan Kurulu Başkanları'nın katılımı ile oluşan bir toplantıydı. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı mazereti dolayısı ile gelemedi. Ev sahibi olduğumuz için bizim görevimiz Trabzonspor Kulübü olarak divan başkanlarımızı ağırlamaktı. Bu toplantıyı Trabzon'da gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ettik. Divan, yönetim üstü; akil insalar topluluğudur. Zaten kulübe daha önce hizmet ettikleri için kulübe yön verir ve hizmet verir. Divan özellikle Trabzonspor Kulübü için en üst makamdır. Dolayısı ile diğer kulüplerin Divan Kulübü Başkanları'na aynı gözle bakıyoruz. Onlara saygı duyuyoruz. Böylelikle futbolumuz daha seyredilebilir, marka değeri yüksek bir futbol olur. Futbolun kalitesini ve marka değerini yükselttiğiniz zaman çok farklı gelirleriniz olur. Biz de sponsorlar genellikle hatra gönüle binaen yapılıyor. Sponsorluk, bir takıma sponsor olduğu zaman iki tarafta birbirine değer katar. Bizde bu sponsorları ülkemizde görmek istiyorsak marka değerimizi yükseltmemiz gerek. Bizim bakış açımız bu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor