Ağaoğlu bu kez forma yerine fidan yazdı!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu yeni transferlerden bu kez forma yerine fidan bağışı sözü aldı.

Ağaoğlu bu kez forma yerine fidan yazdı!

Trabzonspor, yeni transferler Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz için Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla imza töreni düzenledi.

Törende Başkan Ağaoğlu gelenek haline getirdiği yeni transferlere forma satışını bu kez değiştirdi. Türkiye'de son dönemlerde yaşanan yangın felaketi nedeniyle Ağaoğlu bu kez futbolculara forma satmak yerine fidan bağışı yaptırdı.

 Ağaoğlu “Çok sıkıntlı bir süreç yaşadık. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen orman yangınları hepimizi çok üzdü. Yeryüzünde yaşayan her bireyin doğaya karşı bir sorumluluğu var. Formayı her zaman satarız. Tarafarlarımız da ilgi gösteriyorlar. Bugün farklı bir şey yapmak istiyoruz. 5’er bin forma yerine iki futbolcuya da 61 bin’er fidan bağışı yazıyorum.   Ülkemizin dağlarında 122 bin fidan Dorukhan ve Andreas’ın katkılarıyla yeşerecek. Aradan yıllar da geçse o fidanlar büyümeye devam edecek. Ülkemizin ihtiyacı olduğu bu hassas dönemde katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sözlere iki futbolcu da destek vererek bağış için mutlu olacaklarını dile getirdi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor