Ağaoğlu bombaladı, Beinsports yayınlayamadı!

Ağaoğlu maçın ardından Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu "Futbolun süperleri" ödüllerine gönderme yaptı.

Ağaoğlu bombaladı, Beinsports yayınlayamadı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 4-2 kazanılan Kayserispor maçı sonrasında Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Birbirinden önemli konularda konuşan Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde büyük tepki çeken Futbolun Süperleri ödül gecesine de gönderme yaptı.

Beinsports ve TFF ortaklığında düzenlenen ödül töreninde Türkiye'nin konuştuğu genç yeteneklerin yer aldığı Trabzonspor'dan kimseye ödül verilmemesi büyük tepki çekmişti. Özellikle sezonun genç oyuncusu ödülünün Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür yerine Beşiktaşlı Dorukan'a verilmesi taraflı tarafsız herkesin eleştirisini toplamıştı. Maç sonunda konuşan Ağaoğlu da bu duruma değinerek "Futblolun süperleri kırmızı halıda değil burada yeşil sahada" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu herkesin gerçekleri gördüğünü belirterek " Seyretsinler görsünler, yıldız kimmiş, süper kimmiş. Milyonlar bunları gördü. Hiçbir futbolcuyu ayırt etmiyorum ama Abdülkadir’i alnından öpüyorum. Örümcek tutmuş beyinlere en güzel cevabı verdi." şeklinde konuştu

BEİNSPORTS VEREMEDİ

Ağaoğlu'nun konuştuğu anlarda Beinsports canlı yayınında Şansal Büyüka'nın programında maç değerlendirmesi yapılırken Büyüka, Ağaoğlu'nun konuştuğunu ve bittiğinde yayınlayacaklarını duyurdu. Ancak Ağaoğlu'nun Beinsports ve TFF'nin düzenlediği organizasyonu sert şekilde eleştirmesi sonrasında Ağaoğlu'nun röportajı oldukça geciktirildi. Sonunda Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamalardan oldukça kısa bir bölüm izleyicilerle paylaşılırken organizasyona yapılan sert eleştiri ise yayınlanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor