Ağaoğlu: Belirli başlı kişiler Trabzonspor üzeinden algı yapıyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e özel açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu: Belirli başlı kişiler Trabzonspor üzeinden algı yapıyor!

Haber61 - Spor Servisi

Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Aralık ayında aday olup olmayacağı yönünde yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Ağaoğlu, "Yaptığımız iş yorucu. Orada Hayrettin beyle hem fikirim." ifadelerini kullanarak "Ama yorulacağımızı da biliyorduk. Bizi nelerin beklediğini bilerek geldik. Şartlar ne olursa olsun yaptığımız şeylerden dolayı insanların bizi alkışlamasını falan da beklemiyoruz. Mantığı olmayan eleştirilerle de karşılaşacağımızı biliyorduk. Hepimizi bir taraftan yıpratmaya çalışıyorlar. Onun için Hayrettin Bey’in bunlara fazla takılmaması lazım." şeklinde konuştu. 

Ağaoğlu yönetiminin en çok da 2010-2011'de yaşanan şike üzerinden yıpratılmaya çalışıldığını belirterek "Beni en fazla yıpratmaya çalıştıkları şey 2010-2011’i örtbas etmekle, mücadele vermemekle. Tek vurmaya çalıştıkları yer orası. Onunla alakalı yapmış olduğumuz çalışmalar kamuoyunun malumu. Bir CAS süreci var orada ısrarcı olduk. Karşımızdaki dirence rağmen 15 Aralık’ta duruşma tarihi aldık. Ciddi şekilde sonuna kadar takip ettiğimiz, hiçbir şekilde de peşini bırakmayacağımız bir dava. Beni buradan vurmaya çalışıyorlar. Hayretti Bey’i başka taraftan. Zeyyat Bey’i, Ömer Bey’i hepimizi. Bunların amacının ne olduğunu da çok iyi biliyoruz. Ama bunlara takılıp da orada enerjimizi tüketmeyecek kadar da tecrübe sahibi insanlarız." dedi.

Ağaoğlu, bell başlı kişiler üzerinden algı yürütülmeye çalışıldığını belirterek "Bana göre belli başlı kişiler üzerinden bu algı yürütülmeye çalışılıyor. Bizim göreve geliş şeklimize bakması lazım insanların. Özellikle ben, hiçbir şekilde Olağanüstü genel kurul öncesi hiçbir yerde böyle bir düşüncenin içerisinde olan bir insan değildim. Bir anda önümüzde bulduk. Ben böyle bir olağanüstü Genel Kurul Kararı da beklemiyordum. Bir anda kendimizi Genel Kurul ortamının içerisinde bulduk. Bu şekilde geldim ben. Bir planım programım yoktu. O gitsin ben geleyim gibi bir düşüncem yoktu. Görev başına gelen her başkanı ben ziyaret etmişimdir, hayırlı olsun ve yapacağım bir şey varsa emrinizdeyim demişimdir. Bunun içerisine Muharrem Usta’da dahildir. İstanbul’daki ofisinde ziyaret ettim kendisini. Böyle bir beklenti içerisinde değildik. Bir anda kendimizi orada bulduk. Gelişmeler çok ani oldu. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Yorulduk ama 6 ayda bırakıp gidecek kadar da değil. Bu kimseye yakışmaz hele bir Trabzonsporlu’ya. Ben 6 ayda çok yıprandım demem yani. Yorulduysak biraz daha yorulacağız. Bize ihtiyaç olduğu yerde. Bize ihtiyaç yoksa bu çok farklı bir şey. Ama kulübün içinde olduğu durum herkesin malumu. Onun için millet Katar’dan derman arıyor."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor